Wilt u per week een bereik halen tot wel 525.000 nieuwe mensen? Dat is heel goed mogelijk, zonder dat u daar per se een internetverbinding voor nodig heeft. Via de online wegen is het steeds eenvoudiger om u op de juiste doelgroepen te richten, maar in de tussentijd kunt u daar ook onnodig veel geld aan spenderen. Wij van Reclamastled vragen u om eens na te denken over alternatieve manieren om uw doelgroep te bereiken of eventueel een nieuwe doelgroep aan te boren. Wat dacht u bijvoorbeeld van snelwegreclame?

Snelwegreclame voor iedereen

Met snelwegreclame bereikt u een grote hoeveelheid mensen en vergroot u de mogelijkheden om uw product, dienst of boodschap verder te verkondigen. Wij bieden u de mogelijkheid om deze vorm van adverteren te gebruiken met onze reclamemast. De positionering van onze mast is perfect, namelijk langs de A15 bij Gorinchem-Oost. Zo pakt u een deel van het landelijke verkeer mee, maar met de op- en afritten richting Nijmegen en Rotterdam bereikt u ook regionale mensen.

Kijk live mee

Adverteren via snelwegreclame wordt al jaren gedaan en werkt zeer effectief. Ons billboard bestaat in totaal uit drie schermen, waarop we uw advertentie tonen. Dit kan met zowel een losse afbeelding in PNG formaat of video in MP4 formaat. Elke advertentie projecteren we 20 keer zes seconden, per uur, op het scherm. Wilt u meerdere advertentiesloten afnemen of meerdere advertenties tegelijkertijd tonen? Dan is dat geen enkel probleem! Ook bieden we de mogelijkheid om tussendoor wijzigingen in een reclame aan te brengen. Er staat tevens een camera gericht op ons billboard, waar u te allen tijde live op in kunt schakelen. Zo geniet u thuis of op kantoor ook van uw eigen boodschap langs de snelweg.

Heeft u op dit moment nog een prangende vraag of wilt u direct over tot actie? Kijk hier voor onze contactmogelijkheden.