Reclamastled is in het beheer van een reclamemast langs de snelweg. Deze staat op een perfecte locatie om een grote hoeveelheid mensen te bereiken. Langs de A15 bij Gorinchem-Oost vindt u deze reclamemast terug en deze staat 24 uur per dag aan en werkt zeven dagen per week. De reclamemast is volledig gedigitaliseerd en bestaat uit in totaal drie LED-schermen, waarmee u weggebruikers vanuit alle hoeken benadert. Het totaaloppervlak van de drie schermen bedraagt 120 m2, waardoor de getoonde boodschappen al van grote afstand waarneembaar zijn.

Reclamemast naast de snelweg

Misschien heeft u onze reclamemast wel eens zien staan, maar er is ook een kans dat u er nooit langsrijdt. Dat maakt uiteindelijk niet uit als u een universele boodschap wilt overbrengen, omdat wij iedereen de mogelijkheid bieden om te adverteren op onze reclamemast langs de snelweg. Daarin zijn we flexibel met een divers aantal verkrijgbare tijdsloten. Het is mogelijk om een tijdslot van dertig keer zes seconden af te nemen per uur op onze reclamemast. Vindt u dat nog te weinig? Dan bieden we u ook de mogelijkheid om een advertentieslot van 150 keer zes seconden per uur in gebruik te nemen. Dit kan zowel met losse afbeeldingen als advertenite, maar ook met licht geanimeerde video’s in MP4 formaat.

Tussendoor is het geen enkel probleem om aanpassingen in uw advertentie of boodschap aan te brengen. Zodra u deze aanlevert, vervangen wij de huidige advertentie voor u. Indien u zelf nog geen advertentie heeft gemaakt of niet weet hoe, dan is het ook mogelijk om tegen een meerprijs de advertentie door ons te laten maken. Daarin zijn we voor vrijwel iedereen betaalbaar en bieden we een unieke mogelijkheid om te adverteren langs de snelweg.. Zo boort u mogelijk een volledig nieuwe doelgroep aan met uw advertenties.

Geïnteresseerd geraakt?

Heeft u op dit moment nog enige vragen rondom reclame langs de snelweg of wilt u direct actie ondernemen? Kijk hier voor onze contactmogelijkheden.