Als bedrijf, organisatie of persoon wilt u zichtbaar zijn voor de juiste personen. Uw product moet aan de man gebracht worden of uw boodschap bereikt nog niet genoeg mensen. Met de opkomst van het internet is het bereiken van de juiste doelgroep een stuk makkelijker geworden. Hoe meer data u beschikbaar hebt, hoe makkelijker dit voor uzelf wordt. Vervolgens target u daar een gewenst budget op en leunt u een tijdje lekker achterover. Uiteraard moet u blijven dromen en denken aan meer opties. Wat dacht u bijvoorbeeld aan reclame langs de snelweg?

Snelweg reclame op een toplocatie

Bij Reclamastled is het mogelijk om een grote hoeveelheid mensen kennis te laten maken met uw bedrijf, organisatie of boodschap. De reclamemast staat op een toplocatie aan de A15 bij Gorinchem-Oost en heeft een groot aantal passerende voertuigen per dag, namelijk zo’n 75.000. In totaal zijn dat 525.000 voertuigen per week die enkele seconden kennismaken met uw boodschap. Het unieke aan deze locatie is dat u zowel de bestuurders op de A15 bereikt voor landelijk bereik, maar met het viaduct over de A15 bereikt u ook de op- en afritten richting Nijmegen en Rotterdam voor een meer regionaal publiek.

Advertentiemogelijkheden

Reclame langs de snelweg via Reclamastled bestaat niet uit één enkel scherm, maar in totaal uit drie schermen rondom een paal. Zo bereikt uw boodschap meerdere richtingen en een groter publiek. Het totaaloppervlak van de zendmast bedraagt 120m2. Het is mogelijk om uw advertentie zowel als foto of licht geanimeerde video aan te leveren. Één tijdslot is één advertentie met een minimale frequentie van 30x zes seconden per uur. In totaal is er ruimte voor 20 verschillende advertenties per uur, waarvan u er uiteraard ook meer kunt afnemen. Meer informatie over hoe reclame langs de snelweg werkt via Reclamastled vindt u hier.

Heeft u nog vragen over snelwegreclame via Reclamastled of wilt u graag deze droom van uzelf verwezenlijken? Kijk hier voor onze contactmogelijkheden.