Wilt u opvallen met uw reclamevoering? Die kans achten wij wel aanwezig als u dit leest. Reclamastled biedt u de kans om uw bedrijf, organisatie of boodschap op ludieke wijze onder de aandacht te brengen, namelijk met reclame langs de snelweg. Met onze reclamemast vlak naast de A15 bij Gorinchem-Oost heeft u een totaaloppervlak van 120 m2 tot uw beschikking. Het enige dat u hoeft te doen is ons een advertentie aanleveren. Dit dient een foto te zijn of een korte video met lichte animaties tot zes seconden. Als u die niet heeft, kunnen we tegen een kleine meerprijs ook de advertentie voor u in elkaar zetten.

Reclame langs de snelweg

Waarom zou u voor reclame langs de snelweg gaan? Dit is namelijk de manier om in zeer korte tijd een gigantisch publiek te bereiken. De positionering van onze reclamemast is namelijk optimaal te noemen, want er passeren wekelijks gemiddeld zo’n 525.000 automobilisten onze reclamemast. Stelt u zich eens voor dat al die mensen worden blootgesteld aan de boodschap die u wilt verkondigen. Als uw reclame echt opvalt, dan blijft deze ongetwijfeld hangen bij de kijker. Zo vergroot u hoogstwaarschijnlijk niet alleen het bereik van uw boodschap, maar ook de effectiviteit.

Effectieve reclame

Wilt u graag gebruik maken van reclame langs de snelweg, maar u weet nog niet precies hoe u dit het beste voor elkaar krijgt? Een werkende reclamemast advertentie vergt namelijk wel wat denkwerk en een logische indeling van uw boodschap. In het hele proces van A tot Z helpen wij u graag om de ideale boodschap neer te zetten die niet alleen zichtbaar is, maar ook werkt. Zodra uw advertentie in de lucht is bij ons, heeft u alle mogelijkheid om mee te kijken met de status van uw boodschap. Op onze reclamemast staat namelijk een webcam gericht, waarop u te allen tijde live in kunt schakelen.

Bent u benieuwd geraakt naar de mogelijkheden of wilt u direct actie ondernemen? Kijk op onze contactpagina voor de mogelijkheden.