Als Nederlanders wonen we met zijn allen op een vrij klein oppervlak en we crossen binnen enkele uren het hele land door. Ondanks dat niets echt heel ver uit elkaar ligt, blijven we toch massaal de auto gebruiken. Zo verplaatsen we ons razendsnel van A naar B en weer terug. Juist omdat we ons voor ieder wissewasje gauw met de auto verplaatsen, moeten de te berijden wegen ook goed ingericht zijn. Wat dat betreft is het wegennet in Nederland uitzonderlijk goed en op dagelijkse basis drukbevolkt. Al die mensen op de (snel)weg zijn continu gespitst op hun omgeving, waardoor het allicht een goed idee is voor u om eens na te denken over het toepassen van reclame langs de snelweg.

Reclame langs de snelweg

De kans is aannemelijk dat u met uw bedrijf of organisatie al inzet op online marketing. U stelt een budget in op uw advertenties en wacht rustig de resultaten af. Mocht u toevallig een grote en diverse doelgroep willen bereiken met uw boodschap, overweeg dan eens om deze uit te dragen middels reclame langs de snelweg. Zo bereikt u de dagjesmensen die langs de reclamemast rijden en in aanraking komen met de boodschap. Daarnaast zijn er talloze mensen die dagelijks dezelfde route rijden, welke u vaker dan eenmalig bereikt. Op deze manier herhaalt uw boodschap zich meerdere malen bij de weggebruiker, waardoor de boodschap beter blijft hangen.

Op een toplocatie

Onze reclamemast staat 24 uur per dag aan en werkt met advertentiesloten van zes seconden per stuk. Per uur zenden wij iedere reclame 30 keer uit, waardoor uw boodschap in ieder geval 72 minuten per dag zichtbaar is op de beeldschermen. Qua locatie bieden we bij Reclamastled echt een toplocatie aan voor uw boodschap, namelijk langs de A15 bij Gorinchem-Oost. Met een gemiddelde van 525.000 passanten per week is de kans erg klein dat er niemand tussenzit die u weet te raken.

Heeft u op dit moment nog enige vragen rondom reclame langs de snelweg of wilt u direct actie ondernemen? Kijk hier voor onze contactmogelijkheden.