U rijdt in de auto en plots staat u stil bij het feit dat u wel heel veel prikkels binnenkrijgt. Auto inhalen, terug naar de rechterstrook, afslag naar rechts en daarachter een mooi verdekt opgesteld reclamebord. Vooral die laatste is bij u blijven hangen. Zelf heeft u ook een eigen bedrijf en u investeert regelmatig in reclames, maar aan reclame langs de snelweg heeft u nog niet eerder gedacht. Misschien ligt daar wel een hele nieuwe, nog niet bereikte, doelgroep. Maar wat moet reclame langs de snelweg kosten?

Wat kost reclame langs de snelweg?

Er zijn enkele verschillende factoren die meespelen met het bepalen van kosten voor reclame langs de snelweg. Zo biedt Reclamastled twee vormen van reclame aan. Het allereerste slot, Basic, biedt u één tijdslot aan voor één advertentie met een miminale frequentie van 30 keer zes seconden per uur. In totaal zijn er 20 tijdsloten te verdelen per uur. Als u dat te weinig vindt, bieden we ook de mogelijkheid om uw advertentie met een hogere frequentie te tonen. Daarmee ontvangt u één tijdslot van één advertentie, welke vervolgens 150 keer per uur wordt getoond, voor zes seconden.

Naast een verschil in frequentie van de reclame, bieden we ook verschillende opties van uitingen op onze reclamemast. Zo is het mogelijk om uw advertentie als enkele afbeelding aan te leveren, maar ook als korte video met lichte animaties. Juist omdat er zoveel verschillende factoren zijn, doen we aan maatwerk. Wat de exacte kosten zijn voor reclame langs de snelweg vinden we dan ook lastig te bepalen, omdat iedere situatie anders is. Graag horen we dan ook van u wat voor plan u voor ogen hebt, zodat wij een offerte op maat maken voor u.

Laat uw advertentie maken

Een gegeven staat in ieder geval vast bij Reclamastled. Mocht u nog geen advertentie bezitten en u wilt deze door ons laten maken? Dan zijn daar eenmalige kosten van €150,- ex. btw per advertentie aan verbonden. Voor verdere vragen adviseren we u om ons te contacteren op info@reclamastled.nl of kijk op onze contactpagina.