• Home
  •  / 
  • Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Ruimte om te adverteren word u aangeboden in 9 campagne pakketten die we onderverdelen in 2 vormen namelijk, basic en intense. Elk pakket heeft een bepaald aantal timeslots die u per 1 of meerdere dagen naar eigen wens kunt inplannen.

Basic campagne

1 timeslot is 1 dag adverteren met een frequentie van gemiddeld  22 x 6 seconden per uur.

Wij bieden de ruimte aan 40 timeslots per uur. Het is dus bezetting afhankelijk of dat u meer of minder dan 22 maal 6 seconden per uur te zien bent.

Voorbeeld; bij een halve bezetting is uw frequentie 30 maal 6 seconden per uur. Bij een volle bezetting minimaal 15 maal 6 seconden per uur.

Het is mogelijk om meerdere advertenties (per dag) per pakket in te zetten. Ook is het mogelijk om meerdere timeslots per dag per advertentie in te zetten om zo de frequentie te verhogen. U bent niet verplicht om alle timeslots achtereenvolgens in te zetten, zo kunt u de ingekochte timeslots per dag verdelen over een periode van 52 weken na aanschaf.

Campagne intense

Met een “reclame-bom” bent u elke vierde advertentie in beeld (=10 timeslots).

Gegarandeerd 150 maal 6 seconden per uur!

Iedere bestuurder en of passant die het scherm passeert neemt ongeveer tussen de 3 a 5 advertenties waar. De attentiewaarde van uw advertentie wordt hiermee aanzienlijk verhoogt en dit betekend dat u met een “reclame-bom” nagenoeg iedere passant bereikt!

Prijzen zijn enkel op basis van advertentie ruimte, de opmaak van de advertentie kunt u uploaden in uw account. Heeft u nog geen advertentie? Dit kunnen wij voor u verzorgen, opmaak kosten hiervoor zijn €90,- ex. btw per advertentie.

Alle betalingen dienen online via onze website met iDEAL of iDEAL overboeking vooraf te worden voldaan. De factuur kunt u altijd terugvinden in uw online account, in datzelfde account kunt u eventueel ook uw afbeelding wijzigen.

In onderstaand stappenplan kunt u lezen wat onze werkwijze is.

 

 

KIES UW PAKKET

KIES UW DATUMS

UPLOAD UW ADVERTENTIES

GEGEVENS & BETALEN

DRAAIEN MAAR!

1. KIES UW PAKKET

U heeft de keuze uit 9 verschillende pakketten. Elk pakket heeft een periode waarop u uw advertentie kunt inzetten.

2. KIES UW DATUMS

Elke dag in het door u geselecteerde pakket is een tijdslot. Voor elk tijdslot kunt u de datum kiezen. De dagen hoeven niet aaneengesloten te zijn, maar zijn willekeurig in te zetten.

3. UPLOAD UW ADVERTENTIES

Voor elk tijdslot kunt u uw advertentie uploaden. De advertentie kan tot 48 uur voor de dag van adverteren worden toegevoegd. Wij zullen de advertentie controleren voordat deze wordt vertoond.

4. GEGEVENS & BETALEN

Maak een account aan en vul uw gegevens in. U kunt u betaling verrichten door middel van iDeal. Na uw betaling is uw opdracht bevestigd en ontvangt u de orderbevestiging in uw e-mailbox.

5. DRAAIEN MAAR!

Als uw advertentie is goedgekeurd wordt deze op de door uw geselecteerde dag op het scherm vertoond!

WIJZIGINGEN AANBRENGEN?

Bij het invullen van uw gegevens maakt u een account aan. Als u inlogt op uw account, kunt u de advertentie tot 72 uur voor de dag van adverteren wijzigen.