De juiste mensen in contact laten komen met uw boodschap, dat is wat u wilt bereiken. Of u nu een ondernemer bent met een eigen bedrijf die een dienst of product verkoopt of een organisatie met een boodschap die u wilt uitdragen. Om dat te doen gebruikt u ongetwijfeld al diverse kanalen en platformen op het internet, maar er zijn nog zat andere manieren om uzelf kenbaar te maken aan anderen. Heeft u bijvoorbeeld wel eens nagedacht aan een billboard langs de snelweg?

Billboard langs de snelweg

Bij Reclamastled bieden wij iedereen de mogelijkheid om zijn of haar uitingen te tonen op een billboard langs de snelweg. Per week passeren er gemiddeld 525.000 voertuigen ons billboard langs de A15 bij Gorinchem-Oost. Een echte toplocatie. Wat deze locatie verder uniek maakt is het feit dat u zowel regionaal als landelijk verkeer bediend. Dat komt omdat de A15 van zichzelf een vrij landelijke snelweg is, maar u pakt direct ook de op- en afritten richting Nijmegen en Rotterdam mee.

Groot oppervlak met veel bereik

In totaal bestaat ons billboard langs de snelweg uit drie schermen, waardoor u werkelijk alle kanten opricht met uw boodschap. Het totaaloppervlak van de drie schermen bedraagt 120m2. Hierop heeft u de mogelijkheid om afbeelding alsook korte filmpjes in MP4 formaat te projecteren. Iedere advertentie tonen wij 20 keer zes seconden, per uur, op het billboard. U bent geheel vrij om meerdere advertentiesloten af te nemen, indien u een boodschap vaker wilt afspelen. Ook is het mogelijk om meerdere advertenties tegelijkertijd te laten lopen of tussentijds aanpassingen aan te leveren. Middels onze ‘live’ optie kijkt u tevens op ieder gewenst moment mee naar de status van het billboard. Zo weet u 100% zeker dat uw advertentie ook daadwerkelijk wordt getoond.

Heeft u op dit moment nog enige vragen rondom een billboard reclame langs de snelweg of wilt u direct actie ondernemen? Kijk hier voor onze contactmogelijkheden.