Heeft u altijd al eens uw boodschap groter dan groot terug willen zien? Die mogelijkheid bieden we aan u met onze reclamemast. Zo heeft u eenvoudig en binnen korte tijd uw eigen billboard reclame langs de snelweg. Daarin hebben we geen verdere poespas, omdat wij in het bezit zijn van één reclamemast. Deze bevindt zich langs de A15 bij Gorinchem-Oost en heeft een totaaloppervlak van 120 m2. Dit billboard is opgebouwd uit in totaal drie schermen, zodat u een grote hoeveelheid mensen in alle rijrichtingen bereikt.

Volledig gedigitaliseerde billboard reclame langs de snelweg

Ons billboard is volledig gedigitaliseerd en bestaat uit drie LED-schermen. LED-reclame langs de snelweg is een stuk effectiever dan analoge reclame. Dat komt omdat deze een hogere attentiewaarde bevatten en een stuk feller schijnen dan een analoog billboard. Ook is het mogelijk om uw reclame licht geanimeerd aan te leveren, wat de attentiewaarde zelfs nog verder verhoogt. Als u er 100% zeker van wilt zijn dat u een effectieve advertentie plaatst op ons billboard, bieden we u de mogelijkheid om deze voor u in elkaar te zetten tegen een kleine meerprijs.

Pas eenvoudig uw boodschap aan

Ander bijkomend voordeel van digitale billboard reclame langs de snelweg is de snelheid om dingen aan te passen. Indien u tussendoor een wijziging wilt doorvoeren in de advertentie op onze reclamemast, is dat eenvoudig uitgevoerd. Ook is het geen enkel probleem om halverwege een campagne uw boodschap volledig om te gooien met een andere advertentie. Tussendoor geniet u thuis of op kantoor zelf mee via onze live-camera die is gericht op het billboard. Zo weet u helemaal zeker dat uw boodschap daadwerkelijk op de afgesproken tijden wordt afgespeeld. Zelfs de hele opbouw van de advertentie, de visuals of het product dat u adverteert past u tussendoor eenvoudig aan. Zolang wij maar een vervangend bestand van u ontvangen om af te spelen.

Lijkt het u wat om billboard reclame langs de snelweg toe te passen met uw boodschap? Laat het ons vooral weten via onze contactpagina.