U zit weer bij een wekelijkse vergadering op het werk om de recente cijfers te bespreken. Tussendoor wordt er om uw input gevraagd om nieuwe ideeën te bedenken om als bedrijf verder te groeien. De reguliere paden zijn al bewandeld en online lopen de advertenties al een poos, maar de resultaten blijven hetzelfde. Toch is er een manier van reclame maken die u waarschijnlijk nog niet hebt overwogen. Een manier van adverteren die al jaren meegaat, maar onbewust op u inwerkt. Daarmee bedoelen we adverteren langs de snelweg.

Adverteren langs de snelweg

Op dagelijkse basis zijn Nederlanders veel onderweg met de auto. Zodra ze de mogelijkheid hebben stappen ze in de auto, ook al hoeven ze niet zo ver. Om actief aan het verkeer mee te doen, dient men goed op de omgeving te letten. Stelt u zich nu eens voor dat er duizenden weggebruikers tegelijkertijd aan het rijden zijn en allen in opperste concentratie rondrijden. Ze kijken van links naar rechts op de weg om alles goed in zich op te nemen. Deze mensen kunt u bereiken door te adverteren langs de snelweg, waarvoor wij onze reclamemast aanbieden.

Langs de A15 bij Gorinchem-Oost vindt u onze reclamemast terug. Deze werkt 24 uur per dag en is gericht op drie verschillende rijrichtingen, waardoor u niemand mist die langsrijdt. Onze reclamemast werkt met advertentiesloten van zes seconden per advertentie. Deze tonen wij 30 keer per uur aan de wegbestuurders die langsrijden. Ook bieden we de mogelijkheid om via een live camera mee te kijken naar de zendmast, zodat u 100% zeker weet dat we uw reclame daadwerkelijk uitzenden. Wekelijks rijden er gemiddeld 525.000 mensen langs onze reclamemast, die allen in aanraking kunnen komen met uw advertentie.

Laat het ons weten

Denkt u na het lezen van deze informatie ‘dit lijkt me wel wat?’ Of heeft u nog verdere vragen op dit moment? Kijk hier voor onze contactmogelijkheden.